Multijatek.hu | Csúszdák és játékházak a legkedvezőbb áron és legjobb minőségben, országos kiszállítással saját raktárból.
  • Gyerek csúszda

Szállítási költség: 2.990.- Ft, a termék egyedi mérete miatt!

Szállítási idő: 2 - 3 munkanap


A Dorex gyerek csúszda 3 éves kortól használható, az örömteli csúszdázás élményét a minőségi és tartós műanyagból készült csúszda biztonságossá teszi.Színes kivitelezésével vidám hangulatot teremt a gyermekeknek, a színek fejlesztik a képzelőerőt és a fantáziát is. A csúszdán való lecsúszás a mélység és a magasság észlelését segíti, a csúszdázás fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét, javítja az észlelést, érzékelést és a mozgástervezést. Nem utolsósorban a felesleges energiák levezetésére is kiváló.Ha különleges élményt szeretnél gyermekednek, csatlakoztass egy locsolótömlőt és máris kész a vizes élményekkel gazdagított vizes csúszda, ami a forró napokon igazi felfrissülés nyújt!  Stabil szerkezete gondoskodik a biztonságos lecsúszásról a kisebbek számára, élénk színei vidám hangulatot teremtenek.


Méret: 130x85x76 cm.


Terhelhetősége: 50 kg. 


Könnyen összecsukható és szétszerelhető, könnyen hordozható. Ez a minőségi magyar termék az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült, így hosszú ideig kerted egyik vidám színfoltja lehet.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Spam elleni védelem

Gyerek csúszda

  • Gyártó: Dohány
  • Cikkszám: 424
  • Készletinfó: Raktáron
  • Akciós ár: 7.490.- Ft


    Szállítási idő: 2 - 3 munkanap!