Multijatek.hu | Csúszdák és játékházak a legkedvezőbb áron és legjobb minőségben, országos kiszállítással saját raktárból.

Rólunk

Örömmel üdvözöljük az multijatek.hu műanyag és egyéb játékokat, kiegészítőket forgalmazó áruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen átolvasni:
Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Az áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

Az Eladó
Cégnév: Multi Spark Kft.
Székhely: 3524 Miskolc, Jósika Miklós utca 51. (nem átvételi pont)
Adószám: 25871825-2-05
Bankszámlaszám: CIB  10700086-70920761-51100005
Cégjegyzék szám: 05-09-029568
Elektronikus elérhetőség: megrendeles@multijatek.hu
Telefon:+36-70-540-7438

Megvásárolható termékek köre
•    Műanyag játékok
•    Műanyag kiegészítők
•    Hinták
•    Egyéb játékok, kerti kiegészítők

A webáruházban megjelenített termékeket kizárólag házhoz szállítással vásárolhatja meg. Az internetes megrendelés házhoz szállítását a Magyar Posta Zrt. (MPL) végzi.
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszer kísérel meg kézbesítést, aztán letétbe helyezi a Postán. 

Házhoz szállítás díjszabása: Minden termék egyedi szállítási díjjal rendelkezik, ami a termék adatlapján van feltüntetve!


A termékekre vonatkozóan megjelenített összegek Áfával növelt árak. Így általános forgalmi adó (Áfa) tartalommal kerül a termék kiszámlázásra.