Multijatek.hu | Csúszdák és játékházak a legkedvezőbb áron és legjobb minőségben, országos kiszállítással saját raktárból.

Szállítási információ

Szállítási feltételek

Megvásárolható termékek köre
•    Műanyag játékok
•    Műanyag kiegészítők
•    Hinták
•    Egyéb játékok, kerti kiegészítők

A webáruházban megjelenített termékeket házhoz szállítással vásárolhatja meg. Az internetes megrendelés házhozszállítását a Magyar Posta Zrt. (MPL) végzi.
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszer kísérel meg kézbesítést, aztán letétbe helyezi a Postán.

Házhozszállítás díjszabása

Minden termék mellett fel van tünetve az egyedi termékre szabott szállítási költsége.


A termékekre vonatkozóan megjelenített, ahogy a megrendelésnél is fel van tüntetve, Áfával növelt árak. Így általános forgalmi adó (Áfa) tartalommal kerül a termék kiszámlázásra.

Fizetési lehetőségek
Kétféle fizetési mód közül választhat.
Banki átutalásos fizetést és utánvételes fizetést. 


A termékek estében fenntartjuk a jogot az árak változtatására, ill. visszavonására.
A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. Az árak a weboldalon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a megrendeléstől. Az áruházban feltüntetett árlista nem feltétlenül jelent valós készletet. Amennyiben egy termék nincs raktáron, vagy beszerzése elhúzódna, ezt jelezzük a megrendelő felé. A termékeknél megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelnek.